Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική οδό Λάρισας–Αθήνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρεις γυναίκες εξετράπη της πορείας του, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.
Το όχημα, μετά την εκτροπή του, προσέκρουσε στα προστατευτικά στηθαία του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός, σύμφωνα με το larissanet.gr.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Οι άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο δεν αναφέρεται ότι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση του περιστατικού.
Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

