18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Προφυλακιστέος ο 40χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στον ΙSIS


    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τη Δευτέρα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 40χρονος Ιρακινός που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για συμμετοχή στον ΙSIS.
    Σε βάρος του είχε ασκηθεί από την εισαγγελία ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.
    Το χρονικό της σύλληψης του 40χρονου
    Ο 40χρονος είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Εν συνεχεία οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί.
    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό είχε συλληφθεί ξανά και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
    Τότε τα αδικήματα που του είχαν απαγγελθεί ήταν αυτά της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων.
    Ωστόσο, μετά την απολογία του για τα παραπάνω αδικήματα είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
    Αντίθετα, σήμερα, μετά τις νέες κατηγορίες για συμμετοχή στον ISIS κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέα μέτρα από 3/1: Κλείνει εστίαση-διασκέδαση μετά τα μεσάνυχτα, τηλεργασία ως και 50%
    Κορονοϊός: Μαύρο ρεκόρ με 9.284 κρούσματα – 66 νεκροί και 629 διασωληνωμένοι
    Αποκλειστικό «L&O»: Γνωστός τράπερ ποζάρει προκλητικά με 3 πιστόλια στη μέση (εικόνες)
    Μάρα Δαρμουσλή: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο – Πήγε να μου βάλει λάδι κι έβαλε το χέρι του πιο βαθιά» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ