16 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Στον ανακριτή σήμερα ο δράστης της άγριας δολοφονίας στα Μέγαρα


    Ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί για σειρά βαρύτατων αδικημάτων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του στα Μέγαρα. και τον τραυματισμό της συζύγου του.
    Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη με τον δράστη αρχικά να εξαφανίζεται, αλλά να εμφανίζεται λίγο αργότερα στις αστυνομικές αρχές για να παραδοθεί.
    Από την εισαγγελία σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
    Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει ευτυχώς, όχι θανάσιμα, και τη 43χρονη σύζυγο του θύματος.
    Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν αποκλείεται, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, να αποδώσει τις πράξεις του σε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο 50χρονος φέρεται αποφασισμένος να υποστηρίξει κατά την απολογία του, πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ένιωθε πιεσμένος εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών.
    Τέλος, οι συνήγοροι του κατηγορουμένου δεν αποκλείεται να ζητήσουν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
    Διαβάστε επίσης:
    Ποιος είναι ο δράστης του άγριου φονικού στα Μέγαρα – «Δεν θυμάμαι τι έκανα» είπε στην απολογία του



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ