18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο Έλληνες νεκροί στην Σαρτανά – Τέσσερις ακόμη τραυματίες


    Ακόμη δύο Έλληνες ομογενείς είναι νεκροί στο χωριό Σαρτανάς της περιφέρειας της Μαριούπολης στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το ΜEGA.
    Ειδικότερα, δύο άνθρωποι ελληνικής καταγωγής έπεσαν νεκροί στο χωριό Σαρτανά, περίπου 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Μαριούπολης.
    Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες τέσσερις ακόμη είναι τουλάχιστον τραυματίες.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το Υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δύο ομογενείς οι οποίοι σκοτώθηκαν στο χωριό Σαρτανά, το οποίο ισοπεδώθηκε. Παράλληλα, συνεχίζονται οι μάχες στα μέτωπα.
    Να σημειωθεί, ότι τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, με τα έως τώρα δεδομένα οι πρώτοι δύο Έλληνες ομογενείς έχασαν τη ζωή τους από βομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά, περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από την Μαριούπολη και ακόμη έξι Έλληνες τραυματίστηκαν. Λίγη ώρα μετά ακόμη τέσσερις Έλληνες βρέθηκαν νεκροί στο χωριό Μπουγάς, 70 χιλιόμετρα βόρεια της Μαριούπολης.
    Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι ακόμη τέσσερις ομογενείς έπεσαν νεκροί από βολές που εξαπολύθηκαν από αέρος στο χωριό Σαρτανά. Και οι 10 Έλληνες νεκροί, όπως και οι έξι τραυματίες, ήταν άμαχοι, με τον αριθμό τον νεκρών να είναι αυτή τη στιγμή 12.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ