Περίπου 1.500 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο Κερατσίνι για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 11 άτομα και ένα έχει συλληφθεί.
Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν σε ισχύ και πραγματοποιούνται έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή.
Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, στην Αμφιάλη, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συλλογικότητες. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Παύλος Φύσσας: Κλειστοί δύο σταθμοί του Μετρό
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, από τις 15:30 παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» της γραμμής 3 του Μετρό. Οι συρμοί διέρχονται από τους δύο σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Παράλληλα, από τις 14:00 εφαρμόζονται σταδιακά έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις ακόλουθες οδούς:
- Λεωφόρος Σαλαμίνος, από τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη έως την οδό Ακροπόλεως.
- Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη, μεταξύ των οδών Ακροπόλεως και Τζαβέλλα.
- Οδός Παύλου Φύσσα, από τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη λεωφόρο Σαλαμίνος.
- Οδός Τζαβέλλα, μεταξύ της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη και της οδού Ηλιουπόλεως.
- Οδός Ηλιουπόλεως, μεταξύ των οδών Τζαβέλλα και Γερβασίου Γρεβενών.
- Οδός Καρακουλουξή, μεταξύ των οδών Τζαβέλλα και Γερβασίου Γρεβενών.
Από τις 14:00 έως τις 23:00 απαγορεύονται επίσης η στάση και η στάθμευση στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους.

