21.1 C
Athens
24.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Λάρισα: Άνδρας διέλυσε αυτοκίνητο με τσεκούρι στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον οδηγό του (εικόνες)


    Σε ένα αυτοκίνητο προκάλεσε σοβαρές ζημιές ένας άνδρας στο χωριό Μάνδρα έξω από τη Λάρισα, προσπαθώντας να επιτεθεί στον οδηγό του για ασήμαντη αφορμή.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το onlarissa.gr, όλα έγιναν όταν ο άνδρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.
    Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο.
    Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο του χωριού. Ο τελευταίος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει υποβάλει μήνυση.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ