15.7 C
Athens
15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Αρχίζει πάλι το «Ράδιο Αρβύλα» στη σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο


    Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τον άρον άρον εορταστικό αποχαιρετισμό της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» λίγα μόνο 24ωρα αφότου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
    Μάλιστα, τις πρώτες εκείνες ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης φέρονταν να προχωρούν σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.
    «Απορώ πως ακούγεται ότι οι συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου θα κάνουν αγωγή ή μήνυση κατά του. Δεν μπορούν να κάνουν ούτε μήνυση, ούτε αγωγή. Δεν είναι ζημιωθέντες ούτε στη μία περίπτωση, ούτε στην άλλη. Δεν μπορεί να τους έχει πει κάποιος συνάδελφος κάτι το διαφορετικό» δήλωσε πάντως το μεσημέρι, για την εν λόγω πρόθεση των συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας.
    Επιστροφή για τους Ράδιο Αρβύλα
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, οι «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.
    Στην πρεμιέρα τους, ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης από νέα θέση, εξ αριστερών του κεντρικού παρουσιαστή και ο Αντώνης Σερβέτας υποδέχτηκαν όρθιοι τους τηλεθεατές με μια εισαγωγή που τόνιζε τον αριθμό τρία. Ανάμεσα στα τρία γουρουνάκια και τα άλλα παραμύθια, οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» προσπάθησαν να αποποιηθούν τον μέχρι πρότινος τέταρτο της παρέας, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
    Πάντως, κανείς από τους συμμετέχοντες στην εκπομπή δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ξεκίνησαν το Ράδιο Αρβύλα σαν να μην συνέβη τίποτα τον τελευταίο μήνα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Οικογένεια Νόβακ Τζόκοβιτς: «Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του – Κακοποιήθηκε στην Αυστραλία»
    Σίφνος: Η θάλασσα ξέβρασε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη
    Τραγωδία στη Πιερία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τρία άτομα
    Μητσοτάκης – Γλυπτά Παρθενώνα: «Το θραύσμα Fagan επιστρέφει στο σπίτι του» (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ