15.7 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Η Αγορίτσα από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Ο Μπιμπίλας μου έδινε τρόφιμα, γιατί δεν είχα ούτε τα προς το ζην» (βίντεο)


    Η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη Αγορίτσα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ξανά σε τηλεοπτική της συνέντευξη για την κατάθλιψη, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της ζωής της.
    Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πως η μάχη με την κατάθλιψη δεν τελειώνει ποτέ, «το παλεύεις συνεχώς». Η Μαρία Αντουλινάκη πρόσθεσε: «Είναι σαν τη δίαιτα το έχω πει. Παίρνεις κιλά, χάνεις κιλά».
    Η ηθοποιός που εμφανίζεται για τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει πως δεν πάει πολύς καιρός που ζήτησε βοήθεια από ειδικό. «Είναι τρία χρόνια που το αντιλήφθηκα και άρχισα να το αντιμετωπίζω με ψυχοθεραπεία και όλα τα συναφή» λέει.
    Οι οικονομικές δυσκολίες του επαγγέλματος
    Η Μαρία Αντουλινάκη όμως αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που προβάλλει το επάγγελμα του ηθοποιού σε οικονομικό επίπεδο. Όπως είπε αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα συχνά. «Σε βαθμό που ο Σπύρος ο Μπιμπόλας ερχόταν και μου έδινε τρόφιμα στο σπίτι, γιατί δεν είχα ούτε τα προς το ζην» λέει.
    Άλλωστε η ηθοποιός σκέφτηκε πολλές φορές να αλλάξει δουλειά. «Το είχα πει πολλές φορές, “τελείωσε, εγώ δεν θα ξανακάνω αυτό τη δουλειά”» λέει, ωστόσο προσθέτει πως κανένα από τα επαγγέλματα που έκανε – σερβιτόρα, μπέιμπι σίτινγκ – δεν θα μπορούσαν να στηρίξουν τη ζωή της για καιρό.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αυτόφωρο και διώξεις εξπρές για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
    Βίντεο ντοκουμέντο από την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι Βιολογικού» στο ΑΠΘ
    Καρτέρι αναρχικών με βόμβες μολότοφ σε άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στην Κατεχάκη – Ήθελαν να τραυματίσουν αστυνομικό
    Οι αυστραλιανές αρχές αρνούνται να δώσουν βίζα στον Νόβακ Τζόκοβιτς – Στον αέρα η συμμετοχή του στο Australian Open
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ