15.7 C
Athens
15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Μετά τα Φιλαράκια, έρχεται reunion και για το Χάρι Πότερ την Πρωτοχρονιά – Γιατί θα απουσιάζει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ


    Την αντίστροφη μέτρηση έχουν ξεκινήσει οι φαν του Χάρι Πότερ μιας και την Πρωτοχρονιά αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες ο μαγικός κόσμος του Harry Potter μέσω της συχνότητας του HBO.
    Πρόκειται για ένα reunion σαν αυτό που έγινε πριν λίγους μήνες για τα Φιλαράκια, με τα περισσότερά μέλη του cast των ταινιών Χάρι Πότερ να επιστρέφει για μία τελευταία φορά στο μαγικό Hogwarts.
    20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία
    Έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη ταινία που μας έβαλε στον κόσμο του Χάρι Πότερ (Harry Potter and the philosopher’s stone το 2001) ενώ το κλείσιμο της ιστορίας του διάσημου Harry Potter έγινε πριν 10 χρόνια (Harry Potter the deathly hallows part 2 to 2011).
    Σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει, οι ηθοποιοί επιστρέφουν στο μαγικό σχολείο και θα μας μιλήσουν για το τι γινόταν αφού έκλειναν οι κάμερες. Το σπέσιαλ επεισόδιο ονομάζεται Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Συγκεκριμένα γυρίζουν όλοι οι πρωταγωνιστές και μιλούν για την εμπειρία τους και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τόσο τα γυρίσματα όσο και οι ταινίες. Ξέρουμε σίγουρα ότι στο επεισόδιο θα βρίσκονται οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson και άλλοι χαρακτήρες από τις 8 ταινίες και θα γιορτάσουν το franchise του Χάρι Πότερ.
    Χωρίς την Ρόουλινγκ το reunion
    Μπορεί οι ηθοποιοί να επιστρέφουν για το σπέσιαλ επεισόδιο, ωστόσο στις οθόνες μας δεν θα δούμε την δημιουργό του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
    Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε να μην συμμετάσχει στο reunion των χαρακτήρων, έπειτα από τις δηλώσεις που είχε κάνει για τις τρανς γυναίκες, οι οποίες είχαν προκαλέσει τις αντιδράσεις του κοινού.
    Αρχικά είχε ακουστεί ότι η παραγωγή είχε «ακυρώσει» την συγγραφέα λόγω των ρατσιστικών την απόψεων, ωστόσο το δημοσίευμα του Entertainment Weekly αποκάλυψε ότι η ίδια αποφάσισε να μην εμφανιστεί.
    Μάλιστα μέλη της παραγωγής της ζήτησαν να παρουσιάσει έστω μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή της, όπου θα μιλάει για τον Harry Pοtter, ωστόσο εκείνη τους απάντησε πως αν θέλουν, μπορούν να προβάλλουν ένα απόσπασμα με δηλώσεις της από το 2019.
    Βέβαια πηγές από το περιβάλλον της υποστηρίζουν ότι ο σάλος που είχε δημιουργηθεί γύρω από τις τρανσφοβικές δηλώσεις της δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή της και ισχυρίζονται πως έτσι κι αλλιώς, ήθελε να πάρει μία απόσταση από τον Harry Potter.
    Το τρέιλερ του αναμενόμενου επεισοδίου
    Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου επεισοδίου, με τους ηθοποιούς και τους φαν των γνωστών ταινιών να συγκεντρώνονται να υψώσουν τα ραβδιά τους για μία τελευταία φορά.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    ΕΟΔΥ: Ποιες θεωρούνται στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος – Τι ισχύει για την καραντίνα
    «Μην κόψεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση»: Το σημείωμα σε ρολόι της ΔΕΗ που συγκινεί και «λυγίζει»
    Kορονοϊός – Οικονόμου: «Η Ελλάδα στους πρωταθλητές στην Ευρώπη στα test – Οι αριθμοί λένε την αλήθεια» (εικόνα)
    «Ανταποκρίθηκε ο κόσμος», λέει ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λάρισα που έκανε ρεβεγιόν δυο μέρες νωρίτερα (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ