18.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Απίστευτο περιστατικό σε ΚΕΠ Θεσσαλονίκης: «Θεματοφύλακας» ζητούσε να ελέγξει τα πιστοποιητικά υπαλλήλων! (βίντεο)


    Η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για το επεισόδιο που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στη Θεσσαλονίκη, με «πρωταγωνιστή» έναν άνδρα, φερόμενο ως μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ο οποίος απαίτησε να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα rapid test των υπαλλήλων.
    Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στον εισαγγελέα πρωτοδικών να παραγγείλει έρευνα για τα αδικήματα της παράνομης βίας, σε απόπειρα και τετελεσμένη, και της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Η προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να διενεργηθεί από την αστυνομία.
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε η είσοδος στα ΚΕΠ επειδή δεν είχε κανένα πιστοποιητικό ή αρνητικό τεστ μαζί του, και με το επιχείρημα της «εσχάτης προδοσίας», ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να παρενόχλησε τους υπαλλήλους, αξιώνοντας να ελέγξει τα πιστοποιητικά τους. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια του προϊσταμένου του ΚΕΠ να τον ηρεμήσει του έδειξε το δικό του πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα προσωπικά του στοιχεία.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια: Βρέθηκαν ηρωίνη, χάπια και σφαίρες – Οκτώ συλλήψεις
    Συγκλονιστική καταγγελία: «Γνωστός δικηγόρος με βίαζε στα 14 μου – Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες μου στο ίντερνετ» (βίντεο)
    Νέα μέτρα: Αυτές είναι οι προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα – Τι ισχύει με μοριακό και rapid test
    Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Ισχυρό αλλά σύντομο το χτύπημά της – Πότε θα πέσουν χιόνια και στην Αττική (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ