15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    «Τραγική» φιγούρα ο σύζυγος της αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο με το δίχρονο αγγελούδι της

    Συνοδεία συναδέλφου του και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετέβη στο Ηράκλειο για το τελευταίο αντίο στην άτυχη Όλγα Φραγκιαδάκη και το μόλις δυο ετών κοριτσάκι τους ο άνδρας της 37χρονης που έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.
    Ο σύζυγος, επίσης αστυνομικός, υπηρετεί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στην Κω και χθες επρόκειτο να λάβει προγραμματισμένη άδεια. Όπως έλεγε στους συναδέλφους του, «περάσαμε τις γιορτές χώρια και περιμένω πως και πως να πάω να δω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου».
    Τραγική λεπτομέρεια, τη στιγμή του δυστυχήματος η άτυχη γυναίκα συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον άνδρα της, ο οποίος άκουσε την σύγκρουση και ήταν εκείνος που κάλεσε τηλεφωνικά το αστυνομικό τμήμα Φαιστού για να ενημερώσει για το συμβάν. Άμεσα ενημέρωσε την υπηρεσία του για το τραγικό συμβάν και έκλεισε εισιτήριο για την Κρήτη.
    Μάλιστα μαζί του, προκειμένου να τον στηρίξει ψυχολογικά, μετέβη στην Κρήτη και ένας συνάδελφός του με την άδεια της υπηρεσίας του.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ