13.1 C
Athens
10.9 C
Thessaloniki
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025
More

    Η κακοκαιρία «σαρώνει» την Αττική – 156 κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική

    Σε πλήρη εφαρμογή παραμένει το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, έως και το απόγευμα όπου και αναμένεται να διαρκέσει η κακοκαιρία.
    Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί 156 κλήσεις σε όλη τη χώρα, με τις 148 από αυτές να είναι από το Νέο Ηράκλειο, την Νέα Ιωνία, το Περιστέρι, το Μοσχάτο και το Αιγάλεω.
    Οι 103 κλήσεις αφορούν κοπές δέντρων, οι 27 αντλήσεις υδάτων και 18 αφαιρέσεις αντικειμένων.
    Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
    Στο μεταξύ τεράστια είναι τα προβλήματα στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Μεταξύ άλλων υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας λόγω πτώσης δέντρων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις υπάρχουν και στον ΗΣΑΠ λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές του ηλεκτρικού.
    Δείτε εδώ εικόνες και βίντεο:
    Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αττική – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία μετά τις πτώσεις δέντρων (βίντεο-εικόνες)



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ