Οπλοστάσιο στα Βορίζια: Συνελήφθη 60χρονος με καλάσνικοφ και εκατοντάδες φυσίγγια

Αστυνομικοί συνέλαβαν στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού έναν 60χρονο, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 2ας Σεπτεμβρίου 2026, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 60χρονου, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν:

  • ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου kalasnikof,
  • ένα περίστροφο,
  • ένα κυνηγετικό όπλο,
  • δύο γεμιστήρες,
  • 869 πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • μία θήκη περιστρόφου,
  • τέσσερις αορτήρες.

Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες και η προέλευση του οπλισμού που εντοπίστηκε στην κατοχή του.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ