13.9 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Με δύο ταυτότητες το θύμα της εκτέλεσης στη Βούλα

    Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι άνθρωποι της ασφάλειας πίσω από την εκτέλεση στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής.
    Με δύο ταυτότητες κυκλοφορούσε το θύμα της εκτέλεσης. Θα γίνει λήψη δακτυλικού αποτυπώματος για να σταλεί στις βελγικές Αρχές προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του.
    Στο θύμα είχαν στήσει καρτέρι δύο άτομα, φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.
    Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του τον εκτέλεσε ένα άτομο με δύο σφαίρες στο κεφάλι.
    Στη συνέχεια οι δράστες αποβιβάστηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.
    Οι άντρες της Ασφάλειας αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο αλλά κυρίως ψάχνουν πληροφορίες για την επαγγελματική δραστηριότητα του Βέλγου υπηκόου και τυχόν ανοικτά μέτωπα που είχε.
    Το θύμα εμφανιζόταν να δραστηριοποιείται στο τομέα του εμπορίου κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ, ενώ δεν διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με τους περιοίκους της περιοχής όπου διέμενε.
    Μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οι άντρες της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τις συνθήκες του περιστατικού.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ