12.4 C
Athens
9.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βρετανός υπουργός Άμυνας: Ο Πούτιν παίζει με τη φωτιά

    Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας εκτίμησε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παίζει με τη φωτιά μετά την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στο πυρηνικό εργοστάσιο Ζαπορίζια στη νοτιοανατολική Ουκρανία και του ζήτησε να πάψει να στοχοθετεί τέτοιες εγκαταστάσεις.
    «Ζητάμε από τον Ρώσο πρόεδρο με τον πιο έντονο τρόπο να σταματήσει εντελώς τις επιθέσεις σε εγκαταστάσεις όπως αυτή, καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», επεσήμανε ο Γουάλας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Κοπεγχάγη, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
    «Δεν είναι απλώς επικίνδυνο για την Ουκρανία και τη Ρωσία, είναι επικίνδυνο για την Ευρώπη και παίζει με τη φωτιά, είναι πέρα από κάθε λογική και αναγκαιότητα», τόνισε ο Βρετανός υπουργός.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ