20.2 C
Athens
23.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Νέα στοιχεία για τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα – Οι κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού (βίντεο)


    Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες και τα νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, όσο οι έρευνες συνεχίζουν.
    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στην εκπομπή Live News στο Mega, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα το οπτικό υλικό που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα, διότι όσοι τα έχουν δει, αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων που οδήγησαν στον θάνατο της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.
    Και αυτό, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους και αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στον χώρο, όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.
    Εξαιρετικά μεγάλη σημασία έχουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά και αλληλουχία ορισμένων συμβάντων:
    – Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών. Μία μέρα μετά, στις 21 Απριλίου, πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η μόλις 7 μηνών Ίριδα.
    – Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.
    – Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Τρεις μέρες μετά, στις 11 του μηνός, η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ