18.1 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Το δεύτερο βράδυ της στη ΓΑΔΑ χωρίς να «σπάσει» – Παραμένει αμίλητη και ψυχρή, γιατί δεν ομολογεί


    Το δεύτερο βράδυ της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της με τη χορήγηση κεταμίνης, δηλώνει πως δεν γνωρίζει τι είναι η ουσία αυτή και πως δεν έχει κάνει κάτι εκείνη.


    Η 33χρονη κατηγορούμενη μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο που είναι το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων.

    Σύμφωνα με το thebest, χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο από το οποίο επικοινωνεί με πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη η μητέρα και η αδερφή της, της πήγαν κάποια χρήματα, μωρομάντηλα και τηλεκάρτες.

    Γιατί δεν ομολογεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ανέφεραν πως «είχε την ελπίδα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι μπορεί να την γλιτώσει. Νόμιζε ότι ίσως μπλοφάρουμε».


    Μάλιστα, οι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν μια κουβέντα μαζί της κατά τη διάρκεια της οποίας ουσιαστικά γνωστοποίησε και τη γραμμή που θα ακολουθήσει.

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια ιδιότητα έχω έρθει;

    Αστυνομικός: Ύστερα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος σου για τον θάνατο της κόρης σου.

    Η 33χρονη, έδειξε να εκπλήσσεται και τότε ο Αστυνομικός συνέχισε:

    Αστυνομικός: Είναι κάτι που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ ψέματα για τον θάνατο της κόρης μου, δεν μπορώ να πω.

    Όσο αφορά την άρνηση της να ομολογήσει, οι ίδιες πηγές σημείωσαν: «Έπρεπε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή της. Ή να το αρνηθεί ή να έβρισκε κάποιον τρόπο να δικαιολογήσει την πράξη της. Δεν είχε τι να πει».

    «Μυστήριο» για το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

    Πάντως, χωρίς την ομολογία της ερωτηματικό παραμένει και ως προς το κίνητρο της.

    Επίσης, αν και η δικογραφία είναι «δεμένη», υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν, σχετικά με το αν είχε αποκαλύψει σε κάποιον την αποτρόπαια πράξη που φέρεται να έχει κάνει, ή αν είχε κάποια βοήθεια προκειμένου να αποκτήσει την κεταμίνη που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

    Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12:00.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ