13.2 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025
More

    Σάλος στην Ρωσία: Χάκαραν τηλεοπτικά κανάλια κι έπαιζαν μηνύματα κατά του πολέμου

    Θύμα χάκερς έπεσε η ρωσική τηλεόραση, με το μήνυμα «το αίμα χιλιάδων Ουκρανών και εκατοντάδων παιδιών τους είναι στα χέρια σας» να προβάλλεται  στις οθόνες των τηλεθεατών.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, το μήνυμα «Όχι στον πόλεμο» προειδοποίησε επίσης τους θεατές ότι «η τηλεόραση και οι αρχές λένε ψέματα», όπως εμφανιζόταν σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα , συμπεριλαμβανομένων παιδικών τηλεοπτικών εκπομπών, επηρεάζοντας τους θεατές σε όλη τη χώρα.

    Το χακάρισμα έγινε καθώς οι Ρώσοι ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν την ετήσια στρατιωτική παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία υπό την προεδρία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Επηρέασε τους διαδικτυακούς θεατές διαφόρων καναλιών που μεταδίδονται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας MTS.

    «Διενεργήθηκε κυβερνοεπίθεση στα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια, εξαιτίας της οποίας οι συνδρομητές θα μπορούσαν να έχουν εξτρεμιστικές επιγραφές στο δίκτυο εκπομπής», δήλωσε το MTS στη Σιβηρία

    Eπίσης επλήγη το κανάλι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας TV Zvezda.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ