17.1 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Τελικός Κυπέλλου: Γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε από κροτίδα – Του έκοψαν τα δάκτυλα στο νοσοκομείο (εικόνα)


    Οι αδιανόητες εικόνες που είδαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ οδήγησαν και σε τραυματισμούς!

    Ενας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Ντόκεν, τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του μετά από έκρηξη κροτίδας.


    Σύμφωνα με όσα διαδίδονται μάλιστα από οπαδούς στα social media, ο οπαδός αναγκάστηκε να κόψει τα δάχτυλά του στο νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος είχε στο μυαλό του την… απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό.

    Nα θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε συνολικά 17 συλλήψεις ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

    Η ανάρτηση για τον οπαδό του Παναθηναϊκού

    «Επιθυμία του είναι αυτό να σας το πω… Aπό την έκρηξη της κροτίδας έσπασε και το τηλ. του και δεν μπορεί ούτε ανάρτηση να κάνει στο Instagram, ούτε καν να μιλήσει με κάποιον ως να πάρει αύριο άλλη συσκευή… Αυτή την στιγμή υποφέρει πολύ, συγνώμη για το ανατριχιαστικό αλλά του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια… Και μου είπε κάτι που με γονάτισε. Έκλαιγε που δεν ήταν στο γήπεδο στο σήκωμα της κούπας..!!! Επειδή είστε εκατοντάδες που εκτός από ευχές προσφερθήκατε σε ό,τι άλλο χρειαστεί… Θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη που του δείχνετε και ιδιαίτερα σε μια άλλη μεγάλη μορφή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Kostas Papadopoulos (Παπ..) για το συγκινητικό ενδιαφέρον του…!!! Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που δείχνετε το μεγαλείο των οπαδών μας..!!!»


    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ