16 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονία στην Αίγινα: Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου – Ακυρώθηκε η μεταγωγή του στα δικαστήρια


    Εξαιτίας του τραυματισμού του, ακυρώθηκε η μεταγωγή του κρατούμενου γιου της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, στα δικαστήρια του Πειραιά. Σημειώνεται ότι ο 46χρονος αναμενόταν να απολογηθεί για την δολοφονία στην Αίγινα.

    Ειδικότερα, ο 46χρονος ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της μητέρας του αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα Τετάρτη (08/06) προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του. Όμως λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, στο νοσοκομείο μετέβη και ο ανακριτής για την απολογία του δράστη.


    Το χρονικό της υπόθεσης

    Το βράδυ της Παρασκευής, κάτοικοι της περιοχής όπου διέμενε η Μαρία Μπονίκου στην Αίγινα, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού βρέθηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση.

    Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του, όπως είπαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου όταν τους πήραν τηλέφωνο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, επειδή προσπαθούσαν να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου.

    Η ξαδέλφη της άτυχης ηθοποιού έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία, ενώ εκείνη την ώρα είδε τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα.


    Το πρωί στις 9, όμως, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να μάθει τι έγινε, καθώς νωρίτερα, κατά τις 7 τα ξημερώματα, οπότε έβλεπε συνήθως την Μαρία Μπονίκου να πηγαίνει στο κοτέτσι της, δεν την είδε το Σάββατο.

    Οι αστυνομικοί τής είπαν ότι ο 46χρονος θα πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και έτσι οι συγγενείς σκέφτηκαν να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.

    Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

    Τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ