Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια – Έχει εκτεταμένους μώλωπες

Ανακοίνωση, σχετικά με την ανεύρεση ακέφαλου πτώματος χωρίς πόδια, εξέδωσε η Λιμενική Αρχή στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων σε αυτή αναφέρεται ότι πρόκειται για άνδρα, ενώ διευκρινίζεται ότι διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Η σορός που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια.

Στη συνέχεια η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ