11.3 C
Athens
6.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Τσεχία: Διαρρήκτης μπαίνει σε σπίτια και… βλέπει τους ενοίκους να κοιμούνται!

    Η αστυνομία στην Τσεχία αναζητά έναν άνδρα ο οποίος εισβάλει τη νύχτα σε σπίτια και παρακολουθεί τους ενοίκους όσο… κοιμούνται ενώ κάποιες φορές, κλέβει και κάτι!

    «Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των σπιτιών δείχνουν καθαρά ότι ο δράστης δεν νοιάζεται καθόλου για την παρουσία ανθρώπων», είπε ο Γιαν Ριμπάνσκι, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πράγας, σύμφωνα με τον Guardian.

    «Αντιθέτως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κυριολεκτικά αναζητά τέτοια σπίτια, όπου να υπάρχουν μέσα άνθρωποι», πρόσθεσε.

    Ο ύποπτος είναι ηλικίας 55-60 ετών και έχει διαρρήξει σπίτια κυρίως στην περιοχή της Πράγας. Μάλιστα, ένα από αυτά το διέρρηξε δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο!

    Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί επτά τέτοια περιστατικά, όμως πιστεύεται ότι ο άνδρας έχει μπει και σε άλλα σπίτια χωρίς να γίνει αντιληπτός. «Σε μια περίπτωση, ο ύποπτος καθόταν στο κρεβάτι, δίπλα στην 9χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, που κοιμόταν στο παιδικό δωμάτιο και δεν κατάλαβε τίποτα», είπε ο Ριμπάνσκι.

    Κάποιες κάμερες κατέγραψαν τον δράστη να κινείται μέσα σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες τους είχαν ξυπνήσει. «Για να μην ενοχλήσει, κλείνεται σε ένα δωμάτιο ή σε έναν όροφο, ψάχνει και κατόπιν φεύγει από το σπίτι» ανέφερε η αστυνομία.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ