18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
More

    Λάρισα: Πολίτης επιτέθηκε με γροθιές στον δήμαρχο Αγιάς – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κόκκινου Νερού, καθώς δέχθηκε επίθεση από έναν πολίτη ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας.

    Ο δήμαρχος, ο οποίος βρίσκεται καθ΄οδόν προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – περισσότερο προληπτικά – ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μίλησε στο larissanet.gr.


    Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο κ. Γκουντάρας, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο υπηρεσιών που συναποτελούνταν από υπαλλήλους του Δήμου Αγιάς, του Δασαρχείου και του Λιμεναρχείου, μετέβη σε δημόσιο χώρο με στόχο να καθαριστεί.

    201807252100089355

    Πολίτης, ο οποίος είχε αναπτύξει περιφράξεις στον συγκεκριμένο χώρο, επιτέθηκε στον δήμαρχο Αγιάς, τραυματίζοντας τον (με γρατσουνιές) στον λαιμό, ενώ τον γρονθοκόπησε.


    Μετά από αυτό ο Αντώνης Γκουντάρας έχει υποβάλλει μήνυση κατά του  πολίτη, ενώ όπως τονίζει χαρακτηριστικά, αυτήν την ώρα τα συνεργεία καθαρίζουν τον χώρο.

    Κλείνοντας, ο κ. Γκουντάρας δηλώνει: «Για εμένα δεν είναι σημαντικό το προσωπικό ζήτημα, όσο το γεγονός ότι ο χώρος που ανήκει στους πολίτες, αποδίδεται στους πολίτες».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ