12.2 C
Athens
8.7 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025
More

    Βόλος: Γυναίκα σε αμόκ μπήκε σε σχολείο και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει μαθητές

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/9) στο Βόλο όταν μία γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών μπήκε σε σχολείο φώναζε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές.

    Επικράτησε πανικός, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σοκαρίστηκαν από το περιστατικό. Η γυναίκα συνέχιζε τις απειλές όμως δεν εμφάνιζε εάν είχε ή όχι μαχαίρι πάνω της. Αμέσως η διεύθυνση κάλεσε στην αστυνομία, που επενέβη και συνέλαβε την γυναίκα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει κάποια οικογενειακή σχέση με μαθητή ή μαθήτρια του σχολείου που έγινε η επίθεση. Ευτυχώς μετά την έλευση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα αν και το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ