Τι λέει η Αστυνομία για το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συνομιλούν με μηχανόβιο – «Έχει γίνει διοικητική εξέταση»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με βίντεο που έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου, το οποίο δείχνει αστυνομικούς να συνομιλούν με οδηγό μοτοσυκλέτας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, σχετικά με βίντεο που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο οποίο απεικονίζονται αστυνομικοί επιβαίνοντες σε υπηρεσιακό όχημα να συνομιλούν με δικυκλιστή, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Το εν λόγω βίντεο αποτελεί αναδημοσίευση και απόσπασμα από βίντεο που είχε αναρτηθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο του 2020 και το περιεχόμενο του οποίου έχει διερευνηθεί στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ