19.7 C
Athens
23.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Προκλητικός ο Ηλίας Μίχος στις φυλακές Γρεβενών: Του αλλάζουν κελί – Μπήκε με 3.000 ευρώ


    Η παρουσία που έχει ο Ηλίας Μίχος στις φυλακές των Γρεβενών, όπου κρατείται κατηγορούμενος πως βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, φαίνεται πως είναι προβληματική.

    Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η συμπεριφορά του Μίχου τις πρώτες ημέρες στο σωφρονιστικό κατάστημα ήταν ιδιαίτερα προκλητική ενώ μπήκε έχοντας πάνω του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς ήταν «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ!


    Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή Πρωϊνό, δεν του επέτρεψαν να έχει όλα αυτά τα χρήματα πάνω του. Τα πήραν οι υπάλληλοι και τα «εξαργύρωσαν» με ειδικές μάρκες με τις οποίες θα μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του μέσα στις φυλακές. Παράλληλα, γίνεται λόγος για συμπεριφορά «παράγοντα», με την όλη του παρουσία να έχει δημιουργήσει εντάσεις.

    Γι αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις. Αρχικά είχε τοποθετηθεί σε κελί με άλλους δύο κρατούμενους, ωστόσο προσπαθούσε «να χειραγωγήσει τους συγκρατούμενούς του» όπως ειπώθηκε, με αποτέλεσμα να αντιδρούν. Πλέον θα μεταφερθεί σε άλλο κελί με ένα μόνο συγκρατούμενο.

    «Ο Ηλίας Μίχος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, είχε έρθει κοντά με τη μητέρα της»

    Αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Ηλίας Μίχος με τη μητέρα της 12χρονης έκανε φίλος του στην εκπομπή Super Κατερίνα. Επισήμανε δε ότι η γυναίκα του Μίχου δεν είχε σχέση με όλα αυτά και αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η 37χρονη όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.


    «Ο Ηλίας ήταν γνωστό ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ουσιαστικά ποτέ δεν το έκρυβε γιατί το φλερτ του ήταν έντονο και επίμονο. Με την μητέρα της 12χρονης είχαν έρθει πολύ κοντά και δεν ήταν κάτι που δεν καταλάβαινες. Όταν τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου χειμώνα μου είχε εξομολογηθεί ότι “περνάω καλά, το σπίτι μου είναι άλλο, δεν το χαλάω“.

    Δεν το έκρυβε δηλαδή. Και ίσως και για αυτό σου πιο κοντινούς ανθρώπους του, εδώ στην περιοχή, δεν έκανε εντύπωση η πολύ στενή σχέση που από την αρχή είχε με το κοριτσάκι (σ.σ την 12χρονη). Φαινόταν ας πούμε, να λειτουργεί όπως κάποιος λειτουργεί με το παιδάκι της ερωμένης του. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό.

    Η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, εννοώ ότι η γυναίκα του ήταν πολύ μακριά από αυτήν την κατάσταση είτε ηθελημένα, είτε άθελα. Δεν μπορεί να ξέρεις φυσικά τι συμβαίνει σε ένα ζευγάρι. Ο Ηλίας (Μίχος) προφανώς μετά… ξέφυγε. Δεν μπορω να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να στραφεί στο κοριτσάκι.

    Και πιστεύω ότι η θεία κάτι άρχισε να καταλαβαίνει σε αυτό το επίπεδο, ότι δηλαδή κάτι γίνεται με το κοριτσάκι και το Μίχο. Και για αυτό τσέκαρε την κατάσταση και βρήκε το κινητό, δεν έγινε τυχαία. Και η μάνα ντρέπομαι που το λέω, αλλά πιο πολύ ταράχτηκε που ο Μίχος στράφηκε στην κόρη της, παρά στα όσα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.»

    Οι «Πυρήνες Άμεσης Δράσης» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Μίχου

    Η οργάνωση Πυρήνες Άμεσης Δράσης ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει φυλακιστεί για την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στα Σεπόλια.

    Υπενθυμίζεται ότι αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια τοποθέτησαν στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι έξω από την πολυκατοικία που διέμενε ο Ηλίας Μίχος στις 23 Οκτωβρίου.

    Δείτε την ανακοίνωση:

    Ως Πυρήνες Άμεσης Δράσης αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην οικία που κατέχουν εξ ημισείας ο παιδοβιαστής, μαστρωπός και στέλεχος της ΝΔ Ηλίας Μίχος, και η πρώην σύζυγός του Ελισάβετ Λέκκα. Ξημερώματα 23/10, τοποθετήσαμε εμπρηστικό/εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στην είσοδό της πολυκατοικίας τους στην περιοχή της Αττικής.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ