21.1 C
Athens
24.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο 24χρονος καυγάδιζε συχνά με την 19χρονη πριν τη σκοτώσει – Προμηθεύτηκε το όπλο «από κάτι Ρουμάνους»


    Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το Σάββατο (3/12) στα Καμίνια του Πειραιά, όπου ένας 24χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του.

    Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα της ωμής βίας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ και καυγάδιζαν.


    Αμφότεροι, αλβανικής καταγωγής εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά, ο μεν γυναικοκτόνος ήταν μπάρμαν σε μπαρ στην Τρούμπα, το δε θύμα σε νυχτερινό κλαμπ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι καυγάδες τους ήταν συχνοί με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σημερινή τραγωδία.

    19xroni peiraias dolofonia 3 12 2022

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 19χρονη σύντροφό του και μάλιστα πολύ συχνά, εξαιτίας της ζήλειας του, τους άκουγε η γειτονιά. Κάτι αντίστοιχο έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου η κατάσταση ξέφυγε με τον 24χρονο να σκοτώνει εν ψυχρώ την άτυχη κοπέλα, με όπλο που κατείχε παράνομα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το είχε προμηθευτεί «από κάτι Ρουμάνους» που δεν γνώριζε.


    Το σκηνικό έλαβε χώρα στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Βάμβα 18 στα Καμίνια, όπου ο 24χρονος φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και σκοτώσει την 19χρονη.

    peiraias gynaikoktonia dolofonos

    Λίγο αργότερα, αφού συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατά πληροφορίες παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές και οδηγήθηκε στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, όπου και συνελήφθη.

    gynaikoktonia peiraias 3 12 2022

    Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και βρήκαν την κοπέλα νεκρή. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας. Σημειώνεται πως ο γυναικοκτόνος, ο οποίος έχει συλληφθεί, είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος στην κατάψυξη του ψυγείου.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ