18.1 C
Athens
18.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
More

    Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο 25χρονος είχε απειλήσει ξανά τη 19χρονη Χρύσα ότι θα τη σκοτώσει


    Την ώρα που ο 25χρονος γυναικοκτόνος του Πειραιά προσπαθεί να ρίξει… ευθύνες στην 19χρονη Χρύσα, την οποία πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ενώ καθόταν στον καναπέ, έρχονται στο φως μαρτυρίες που τον βίαιο και κακοποιητικό χαρακτήρα του απέναντι στην κοπέλα.

    Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος φτάνοντας στην πόλη, της είχε στείλει απειλητικό μήνυμα. Της έγραφε ότι αν δεν τον συναντήσει θα πάει στη δουλειά της και θα τα «σπάσει όλα».
    Ο φόβος της 19χρονης ήταν τέτοιος, που πήγε στη συνάντηση μαζί με μια φίλη της και έναν συνάδελφό της. Μετά τη συνάντηση, η άτυχη κοπέλα αποκάλυψε στον κύκλο της, ότι η 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα της κάνει κακό, ακόμη και ότι θα την σκοτώσει.


    Η κατάθεση και η ανάρτηση

    Ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής, στην κατάθεσή του στην αστυνομία έριξε ευθύνες στην 19χρονη κοπέλα, λέγοντας: «Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου από άλλη και ξεκίνησε ο καυγάς. Εκείνη την στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δε θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα»

    Μάλιστα, λίγο πριν ή λίγο μετά από τη δολοφονία, είχε κάνει μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας: Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα»

    Ένταση μεταξύ συγγενών

    Εν τω μεταξύ ένταση υπήρξε ανάμεσα στους συγγενείς του θύματος και του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο πατέρας της 19χρονης βρίσκεται στις φυλακές καθώς έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ η μητέρα της είναι στην Αλβανία εκεί όπου θα γίνει και η κηδεία της.


    Ο 25χρονος ζήτησε και πηρέ προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ