23.1 C
Athens
22.9 C
Thessaloniki
Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
More

    Τούρκοι αναλυτές: «Η Ελλάδα με τα Rafale, τα F-16 και F-35 αλλάζει τις ισορροπίες!»


    Τούρκοι αναλυτές σημειώνουν ότι «η Ελλάδα με τα Rafale, τα F-16 και F-35 αλλάζει τις ισορροπίες», την ώρα που τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν χάρτες με την εμβέλεια του Tayfun.

    Η παρουσιάστρια του Haber Global Σαγνούρ Τεζέλ ανέφερε: «Έχουμε τον χάρτη που δείχνουμε στις οθόνες μας. Και η Ελλάδα λέει πως ‘η Τουρκία είναι τόσο επιθετική που οι πύραυλοι της μπορούν να πλήξουν όλη την επικράτεια μας, γι αυτό να μην πωληθούν τα F-16, εγώ θα στρατιωτικοποιήσω τα νησιά καθώς οι ΗΠΑ είναι μαζί μου’. Μέσα σε αυτό το πνεύμα η Ελλάδα απογείωσε μαχητικά απο 5 βάσεις και κλείδωσε με τα ραντάρ τα μαχητικά μας».


    Ο στρατιωτικός αναλυτής Αμντουλάχ Αγάρ σημείωσε: «Οι Έλληνες κάνουν βήματα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Μαζί με την υποστήριξη που δίνουν οι ΗΠΑ και η Γαλλία Με τα μαχητικά Rafale, με τα F-16 τα οποία εκσυγχρονίζουν και τα.F-35 που θέλουν να παραλάβουν προσπαθούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες».

    Χθες ο Ερντογάν δήλωσε πως «κατασκευάσαμε μη επανδρωμένο μαχητικό. Έμεινε στον αέρα πέντε ώρες». Είπε ακόμη ότι «η αντιπολίτευση εναντιώθηκε στα βήματά μας σε Λιβύη, Μεσόγειο και Κύπρο».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ