20.8 C
Athens
18 C
Thessaloniki
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
More

    Πρώην body builder καταγγέλλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό – Κατέληξε στο νοσοκομείο


    Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς γυναίκα πρώην body builder κατήγγειλε τον ξυλοδαμό της από τον σύζυγό της.

    Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ξυλοδαρμός της συνέβη το μεσημέρι της 10ης Μαρτίου, όταν δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από τον σύζυγό της, ο οποίος πήγε πίσω της, της τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι. Όπως είπε, ότι δεν θυμάται τίποτα, μόνο ότι είδε την καλύτερή της φίλη μπροστά της στο νοσοκομείο.

    Η δικηγόρος της, Στέλλα Μπιρμπάκου, μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» το πρωί της Τρίτης (12/3) και ανέφερε ότι το θύμα είναι σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση. «Είχα την ευκαιρία να την επισκεφτώ χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Είναι πρησμένη σε όλο το πρόσωπο».


    «Δεν ήταν σε διάσταση, ζούσαν σχετικά αρμονική ζωή, με ένα παιδάκι τριών ετών. Το περιστατικό ήταν πάρα πολύ έντονο, πάρα πολύ βίαιο και μου εκμυστηρεύτηκε ότι πίστευε πως θα χάσει τη ζωή της. Έχω την πληροφόρηση από την ίδια ότι έχει ξανασυμβεί, δεν ήταν η πρώτη φορά. Δεν είχε ζητήσει βοήθεια από κάποιον, το είχε συγχωρέσει. Τώρα τον κατήγγειλε, αφέθηκε ελεύθερος ενόσω το θύμα είναι στο νοσοκομείο και αναβλήθηκε η υπόθεση με περιοριστικούς όρους που θα τους χαρακτηρίσω χάδι, δηλαδή δεν διετάχθη καν η μετοίκηση του δράστη από το σπίτι τους».

    «Αυτό που θέλω να στηλιτεύσω έιναι ότι δεν παραχέσθηκε η στοιχειώδης προστασία, με την έννοια ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να διαταχθεί η μετοίκιση του δράστη από το σπίτι. Η πελάτισσα μου εξήλθε από το νοσοκομείο χθες αργά το βράδυ και ξαναπήγε στο σπίτι και απομακρύνθηκε ο δράστης οικεία βουλήσει. Το δικαστήριο που θα έπρεπε να έχει θωρακίσει αυτά τα πράγματα, τα άφησε έτσι. Το παιδί είναι με τη μητέρα του, γιατί φυσικά η πελάτισσα μου με το που εξήλθε από το νοσοκομείο το πήρε. Είναι αδιανόητο η γυναίκα να είναι στο νοσοκομείο με ένα πρόσωπο τούμπανο και την ίδια ώρα να αναβάλλεται η υπόθεσή της και να μην διατάσσεται καν μία προστασία για αυτή τη γυναίκα».


    Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι η εκπομπή επικοινώνησε με το θύμα, με την ίδια να αναφέρει ότι θέλει η υπόθεση να οδηγηθεί ήρεμα στις δικαστικές αίθουσες γιατί υπάρχει ένα παιδί και φοβάται ακόμη.

    «Η εκπομπή επικοινώνησε και με τη συνήγορο του φερόμενου δράστη, η οποία μας είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα» κατέληξε η παρουσιάστρια.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ