26.4 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Μακελειό στο Μεξικό: Μαφιόζικη επίθεση σε εμπορικό κατάστημα – Σκοτώθηκαν οκτώ άτομα (βίντεο-σοκ)


    Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση που διαπράχθηκε προχθές Σάββατο σε πόλη της κεντρικής πολιτείας Μορέλος στο Μεξικό, κοντά στην πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν χθες Κυριακή οι τοπικές αρχές.

    Ξέσπασε ανταλλαγή πυρών έξω από εμπορικό κατάστημα στον δήμο Ουιτσιλάκ, σε μικρή απόσταση από αυτοκινητόδρομο ο οποίος συνδέει την πρωτεύουσα με την τουριστική πόλη Κουερναβάκα.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συλλήψεις. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Χ φαίνεται ένα κόκκινο όχημα και ένα λευκό να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα και να σταματούν μπροστά από το εμπορικό κατάστημα. Ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος βγαζει αυτόματο όπλο και εκτελεί εν ψυχρώ του τέσσερις που βρίσκονται μπροστά στο μαγαζί, ενώ από τις σφαίρες τραυματίζονται ακόμα τέσσερις πελάτες της επιχείρησης, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να βρουν καταφύγιο.


    Τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί επιτρόπου. Άλλοι τέσσερις τραυματίες, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, υπέκυψαν στα τραύματά τους από το βράδυ του Σαββάτου ως το πρωί της Κυριακής, διευκρίνισε η εισαγγελία της Μορέλος.

    Τα πτώματα των οκτώ θυμάτων «παραδόθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία» και «οι έρευνες συνεχίζονται», πρόσθεσε.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ