22.6 C
Athens
21 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Βρέθηκε η μηχανή της εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό – Βεβαρυμένο το παρελθόν του προσαχθέντα, κι άλλα άτομα στη ΓΑΔΑ


    Έναν ύποπτο που φέρεται να έχει «ενεργό ρόλο» στην υπόθεση της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό προσήγαγε και εξετάζει η αστυνομία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη διαδρομή που ακολούθησε, ενώ έως αυτή την ώρα φέρεται πως δεν έχει πει κάτι σχετικά με την υπόθεση. Ο Γ.Κ. που προσήχθη φέρεται μάλιστα να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε απαγωγή επιχειρηματία.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως εντόπισαν και τη μηχανή, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 54χρονου. Έως τώρα η εξέταση του υπόπτου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η ΕΛΑΣ προσπαθεί να εντοπίσει περισσότερα στοιχεία για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης. Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε άτομα κλήθηκαν στην γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής, για την υπόθεση της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.


    Τουλάχιστον πέντε άτομα κλήθηκαν στην γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, για την υπόθεση της εκτέλεσης των 54 χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

    Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα  το Mega, ο άνδρας είναι ελληνικής υπηκοότητας, ενώ, επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου, εάν και εφόσον προκύψουν σε βάρος του αποδείξεις, να εκδοθεί αμέσως ένταλμα σύλληψης.


    Νέο Ψυχικό: Η νέα ανακοίνωση της οικογένειας του τοπογράφου

    Με νέα της ανακοίνωση, η οικογένεια του δολοφονημένου τοπογράφου στο Ψυχικό, απαντάει στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως «δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, και ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο».

    Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον τοπογράφο, ο οποίος την προηγούμενη Τρίτη (2/7) έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας έξω από το γραφείο του στο Ψυχικό.

    «Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του, δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του και γι’ αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν τη σεβάστηκαν» αναφέρει, επίσης, η οικογένειά του στην ίδια ανακοίνωση.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ