Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση της καθαρίστριας – Τα 50.000 ευρώ που δηλώθηκαν ως κλεμμένα βρέθηκαν… μέσα στο σπίτι

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της 28χρονης καθαρίστριας που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για την κλοπή 50.000 ευρώ και δύο χρυσών λιρών από σπίτι στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που η 51χρονη ιδιοκτήτρια είχε δηλώσει ως κλεμμένα εντοπίστηκαν τελικά μέσα στην ίδια την κατοικία, με αποτέλεσμα η γυναίκα να προχωρήσει στην ανάκληση της καταγγελίας της στην Αστυνομία.

Η αρχική καταγγελία

Η 51χρονη είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι από το σπίτι της είχαν εξαφανιστεί 50.000 ευρώ και δύο χρυσές λίρες Αγγλίας, τα οποία, όπως είχε αναφέρει, είχε φυλάξει σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στην οικία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στη σύλληψη της 28χρονης γυναίκας από τη Γεωργία, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν τα χρήματα ή οι χρυσές λίρες.

Μετά τον εντοπισμό των χρημάτων στο σπίτι της 51χρονης και την ανάκληση της καταγγελίας, η υπόθεση λαμβάνει νέα τροπή, ενώ αναμένεται να εξεταστούν εκ νέου τα δεδομένα της υπόθεσης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ