25.8 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Γυναίκα στις ΗΠΑ μπαίνει 9 χρόνια φυλακή γιατί έκλεψε φτερούγες κοτόπουλου αξίας $1,5 εκατομμυρίου!


    Στο ερώτημα «πόσο μπορούν να αρέσουν σε έναν άνθρωπο οι φτερούγες κοτόπουλου» την καλύτερη απάντηση έχει μία 68χρονη γυναίκα από το Χάρβεϊ, μία μικρή κωμόπολη κοντά στο Σικάγο των ΗΠΑ.

    Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η Vera Liddell έκλεψε τόσες πολλές μερίδες που δεν θα μπορούσε να τις φάει ούτε σε δύο ζωές, αλλά αυτό μάλλον μικρή σημασία έχει, συγκριτικά με το ότι θα περάσει τα επόμενα χρόνια στη φυλακή.

    Η Liddell εργαζόταν μέχρι πρότινος ως διευθύντρια υπηρεσίας τροφίμων σε σχολείο του Χάρβεϊ και μέσα στις ευθύνες της ήταν οι παραγγελίες των σχολικών γευμάτων. Όταν το σχολείο έκλεισε την περίοδο της πανδημίας κορονοϊού και οι μαθητές συνέχισαν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση, η ίδια θεώρησε σκόπιμο να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και συνέχισε τις παραγγελίες.


    Άλλο που δεν ήθελε η εταιρεία που προμήθευε το σχολείο με γεύματα και κάπως έτσι φτάσαμε να κατηγορείται για παραγγελίες αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων! Ήταν, δε, τόσο οργανωμένη, που πήγαινε η ίδια με φορτηγό και παραλάμβανε το φαγητό.

    Η Liddell ξεκίνησε την… κομπίνα της τον Ιούλιο του 2020 και γλυκάθηκε τόσο, που τη συνέχισε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022, ακόμα και όταν οι μαθητές είχαν επιστρέψει στις τάξεις τους και τα διά ζώσης μαθήματα. Για κακή της τύχη, την ανακάλυψε υπεύθυνος στο σχολείο που κάνοντας έλεγχο διαπίστωσε ότι ο προϋπολογισμός των σχολικών γευμάτων για μια συγκεκριμένη περίοδο μέσα σε αυτή τη διετία ήταν τουλάχιστον 300.000 δολάρια πάνω από το φυσιολογικό.


    Η 68χρονη γυναίκα κρίθηκε ένοχη για απάτη και θα περάσει τα επόμενα 9 χρόνια σε κάποια αμερικανική φυλακή.

    Πηγή: pride.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ