25.8 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Τι λέει ο καπετάνιος για τον άγριο καβγά σε πλοίο από την Τήνο: «Το Λιμενικό αστραπιαία ήρθε» (βίντεο)


    Άγρια συμπλοκή μεταξύ επιβατών σημειώθηκε στο πλοίο Super Express λίγο μετά τον απόπλου από το λιμάνι της Τήνου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 14 άτομα.

    Το σαλόνι του πλοίου μετατράπηκε σε ρινγκ όταν μία μεγάλη παρέα επιτέθηκε σε τρεις επιβάτες, μετά από διένεξη. Μαρτυρίες επιβατών αναφέρουν πως είδαν ένας από τους εμπλεκόμενους να τραβάει όπλο και ο καπετάνιος επέστρεψε το πλοίο στο λιμάνι.

    «Οι πρώτες κινήσεις είναι ότι εμείς πρέπει να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Από τη στιγμή που είδαμε ότι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, αρχίζει και φουντώνει παραπάνω, είμαι αναγκασμένος για την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος να γυρίσω επιτόπου το βαπόρι στην Τήνο ώστε να μπουν τα στελέχη του Λιμενικού», είπε στο STAR ο καπετάνιος Γιάννης Βουτσελάκος.


    Κατά την επιστροφή του πλοίου στην Τήνο, στελέχη του Λιμενικού και αστυνομικοί συνέλαβαν 14 επιβάτες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Στις αποσκευές τους βρέθηκαν δύο όπλα τύπου ρέπλικα τα οποία και κατασχέθηκαν.

    «Υπήρξε μία διένεξη των επιβατών για τις θέσεις και για το να κάνουν ησυχία. Για αυτά που προκύπτουν συνήθως. Το Λιμενικό αστραπιαία ήρθαν, με το που δέσαμε ανέβηκαν και συνέλαβαν τους εμπλεκόμενους και έληξε το συμβάν», ανέφερε ο καπετάνιος.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ