Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/8) στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.
Η καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν από τα διόδια Σπαθοβουνίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, τα τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με δύο από τους επιβαίνοντες να τραυματίζονται.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας στους τραυματίες, σύμφωνα με το korinthostv.gr.
Οι διασώστες παρέλαβαν τα δύο άτομα και τα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση των τεσσάρων οχημάτων διερευνώνται.

