23.3 C
Athens
19.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024
More

    Κολωνός: Πώς ο 44χρονος απειλούσε και βίαζε την ανήλικη – Οι στιγμές της φρίκης στο αμάξι του δράστη!


    Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης στον Κολωνό, από τον πατέρα ενός συνομήλικου της, με τον οποίον διατηρούσαν φιλική σχέση.

    Ο 44χρονος γνωρίζοντας πως η ανήλικη ζούσε μόνο με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει, εκμεταλλευόταν τους φόβους της και την απειλούσε πως αν δεν δεχτεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, τότε θα έκανε κακό και στην ίδια και στον πατέρα της.

    Το μαρτύριο της 16χρονης ξεκίνησε με τον πρώτο βιασμό της, τον Ιούνιο, για να ακολουθήσουν ακόμη 9 βιασμοί, έως τις 19 Αυγούστου. Όλες οι συναντήσεις γίνονταν μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, που το στάθμευε μέσα σε οικόπεδο την οδό Ζηοδώρου.


    Την τελευταία φορά που η 16χρονη συνάντησε τον βιαστή της, δεν άντεξε άλλο και εξομολογήθηκε στον πατέρα της τα όσα βίωνε. Άμεσα ενημέρωσε το τμήμα ασφαλείας Κολωνού και εκείνοι με την σειρά τους, τα στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών.

    biastis kolwnos


    Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, να περνάει έξω από το σπίτι της ανήλικης και τον ακολούθησαν. Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του και βγήκε από αυτό, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, παρότι προς στιγμή ο 44χρονος προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο για να αποφύγει τον έλεγχο.

    Ο άνδρας οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών όπου και συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση. Τα στελέχη της ασφάλειας πραγματοποίησαν κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 44χρονου στο Περιστέρι, ενώ έχουν μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ρούχα του, όπως και της ανήλικης, για τον εντοπισμό γενετικού υλικού.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ