26 C
Athens
21 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Νικολακόπουλος: «Στέλνουμε μήνυμα ειρήνης, σταθερότητας αλλά και ισχύος»


    Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος βρέθηκε στην τελετή εορτασμού των 50 χρόνων προσφοράς του πολεμικού αεροσκάφους f-4Ε Phantom.

    Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε:

    Παρακολούθησα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης στην 117 Π.Μ στην Ανδραβίδα, την τελετή εορτασμού των 50 χρόνων σπουδαίας προσφοράς του πολεμικού αεροσκάφους f-4Ε Phantom, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, παρουσία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας.


    Πρόκειται για ένα θρυλικό μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, που αποτελεί για χρόνια τμήμα της άμυνας και της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας μας.

    Ταυτόχρονα, είναι και μία μέρα που σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μία νέα εποχή. Μία εποχή όπου η χώρα μας θα εξοπλιστεί με ένα νέο, υπερσύγχρονο αεροσκάφος, το f-35.


    Από την Ηλεία, από την Ανδραβίδα που αποτέλεσε επί χρόνια τη βάση του f-4 και πρόκειται να αποτελέσει και τη βάση του f-35, στέλνουμε ένα μήνυμα ειρήνης και σταθερότητας, αλλά και μήνυμα ισχύος απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την Εθνική κυριαρχία και τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

    Σήμερα όμως δεν ξεχνάμε, τιμούμε και θυμόμαστε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους μαχόμενοι για την υπεράπιση της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, και με το f-4, καθώς και άλλα πολεμικά αεροσκάφη.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ