Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός Βασίλειος Κατσίμπας

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου αστυνομικού Βασίλειου Κατσίμπα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και τα αδέλφια, τα ανίψια και τους υπόλοιπους συγγενείς του, οι οποίοι καλούνται να τον αποχαιρετήσουν.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού.

Η σορός του Βασίλειου Κατσίμπα βρισκόταν στον Ιερό Ναό από τις 11:30 το πρωί, προκειμένου όσοι το επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Τον 89χρονο αποχαιρέτησαν η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Αντιγόνη, Ευάγγελος και Μαρία, ο εγγονός του Χρήστος Δαμιανός, όπως επίσης τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ