23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να τους αποφύγει, αλλά τους παρέσυρε και «καρφώθηκε» σε αυλή – Τι λέει η μητέρα του οδηγού (βίντεο)


    Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/9) στην ανατολική Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, πλησίον γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας, στην περιοχή του Αεροδρομίου, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά ένα ζευγάρι γονέων με το ανήλικο παιδί τους.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ένας οδηγός ηλικίας 45 ετών κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

    Ακολούθησαν δευτερόλεπτα πανικού. Προσπάθησε να αποφύγει το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους που προχωρούσαν πεζή και επιχείρησε να ακινητοποιήσει το όχημα στην αυλή ενός σπιτιού.


    Πράγματι, όπως φαίνεται και στην εικόνα του ThessToday.gr βρέθηκε μέσα στον προαύλιο χώρο, όμως στην προσπάθειά του παρέσυρε τελικά τους δύο ενήλικες με το παιδάκι τους, που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

    Οι γονείς του παιδιού χρειάστηκε μάλιστα να διασωληνωθούν, ενώ το παιδί υπέστη πιο ελαφριά τραύματα.


    Σοκαρισμένη η μητέρα του οδηγού

    Στο σημείο βρίσκεται και η μητέρα του οδηγού, η οποία σοκαρισμένη περιγράφει τις σκηνές που ακολούθησαν.

    «Πήγε να τους αποφύγει και πέταξε το αυτοκίνητο μέσα στα χωράφια», ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστηρίζει ότι «το παιδί μου είναι σοκαρισμένο και χτυπημένο στα χέρια παντού».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ