25.8 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Toν δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του αστυνομικού που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στο Ρέθυμνο


    Τη δικαστική οδό παίρνει η υπόθεση του 48χρονου αστυνομικού Γιώργου Σπετσωτάκη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 15 Απριλίου του 2023, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον Κουμπέ Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο πόδι.

    Ενάμιση χρόνο μετά το ατύχημα ο 48χρονος αστυνομικός συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του για την αποκατάστασή της υγείας του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία, της οποίας είναι ενεργό μέλος και ιδιαίτερα αγαπητό.

    Σήμερα, ο Γιώργος Σπετσωτάκης, παρά τον βαρύ τραυματισμό του και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, προκειμένου να περπατήσει με τεχνητό μέλος, συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά σε όλες τις πρωτοβουλίες για το κοινό καλό. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής» θέλοντας μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου, να βοηθήσει συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη.


    Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες ο 40χρονος οδηγός του οχήματος

    Σήμερα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χανίων θα εμφανιστεί ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Αρχιφύλακα.

    Όπως εξήγησε ο Δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης, ειδικευμένος σε υποθέσεις σοβαρών Τροχαίων ατυχημάτων Κωνσταντίνος Καραπιδάκης οι κατηγορίες που αποδίδονται στον 40χρονο είναι επικίνδυνη οδήγηση εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη άλλου -κακουργηματική πράξη-, εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ