23 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Εφιάλτης σε πτήση της Delta: Επιβάτες αιμορραγούσαν από τα αυτιά και τη μύτη!


    Ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε σε πτήση της Delta Airlines, όταν κατά τη διάρκειά της οι επιβάτες άρχισαν να αιμορραγούν από τα αυτιά και τη μύτη τους.

    Σύμφωνα με τον Independent, το συμβάν σημειώθηκε χθες (18/9) σε πτήση της εταιρείας από το αεροδρόμιο του Σολτ Λέικ Σίτι γύρω στις 08.30 προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ, λόγω ενός φαινομένου «συμπίεσης».

    Μία από τους επιβάτες περιέγραψε την εμπειρία πολλών, λέγοντας ότι ένιωσε κάτι σαν «μαχαιριά», πριν νιώσει αίμα να τρέχει μέσα από το αυτί της, με το πιλότο να προχωρά σε επείγουσα προσγείωση.


    Η εφιαλτική πτήση

    Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως το πρόβλημα οφειλόταν πιθανώς σε κάποιο φαινόμενο διαφυγής πίεσης από την καμπίνα του αεροσκάφους, κατά προσέγγιση αφού ξεπέρασε τα 10.000 πόδια ύψος, χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω.

    Η Valerie Walker, συνταξιούχος πιλότος της Delta Air Lines που μίλησε στο πρακτορείο, είπε ότι ο πιλότος του αεροπλάνου πιθανότατα κατάλαβε το πρόβλημα στην καμπίνα, και προσπάθησε να το λύσει ενώ βρισκόταν στον αέρα πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.


    Οι διασώστες φρόντισαν τους τραυματίες μετά την άφιξη του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο. Η αεροπορική εταιρεία είπε στο πρακτορείο ότι 10 άτομα αξιολογήθηκαν από παραϊατρικό προσωπικό.

    Μία ακόμα από τους επιβάτες δήλωσε πως επισκέφθηκε αργότερα το νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με ρήξη τυμπάνου.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ