24.6 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Διονύσης Πρώιος: Ο γιος του είχε σκοτωθεί και εκείνος σε τροχαίο – «Η τελευταία εικόνα που είχα από αυτόν ήταν σαν να μας χαιρετούσε», είχε πει (βίντεο)


    Ο Διονύσης Πρώιος, ο πρώην παίκτης του MasterChef, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

    Το συγκλονιστικό είναι πως και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης, είχε επίσης χάσει τη ζωή του σε τροχαίο!

    Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Διονύσης Πρώιος είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια του γιου του και πόσο τον είχε στιγματίσει.


    Αρχικά, είχε αναφέρει: «Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί. Οπότε τα Χριστούγεννα τρέχω δεξιά και αριστερά και κρύβομαι λιγάκι για να πω την αλήθεια και κρύβομαι πίσω από την τέχνη, που αυτό μου δίνει χαρά. Κλαίω, στενοχωριέμαι, χωρίζεις, μετά μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου και όταν αυτός φεύγει, μένεις μόνος σου. Και να είμαι με οικογένεια πάντα έχω κάτι που μου λείπει. Μερικοί λένε: “Α, τα χρόνια περνάνε…”. Δεν περνάνε».

    Δείτε το βίντεο


    Για το πιάτο που είχε φτιάξει στο «Masterchef», το οποίο ήταν το αγαπημένο του γιου του, ο Διονύσης Πρώιος σχολίασε: «Ναι, λαζάνια με σπανάκι. Το κάνω ακόμα και για εμένα. Και όταν το κάνω πάντα κοιτάω τον ουρανό και λέω: “Λαζάνια τρώμε σήμερα”».Επίσης, ο πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι είχε περιγράψει πως ο γιος του από μικρός επέμενε να βγάζει ο ίδιος λεφτά και να συντηρεί τον εαυτό του: «Ο γιος μου ήταν πολλά πράγματα, σαν το παιδί να ήξερε ότι θα φύγει. Εκεί που τελείωνε το λύκειο, τελείωνε και ναυαγοσωστική, γιατί δούλευε και στη Μύκονο, και από 16 χρονών δεν ήθελε χαρτζιλίκι, ήθελε να δουλεύει στο μαγαζί. Εγώ δεν το ήθελα αυτό, ήθελα να δουλεύει ο ένας από τους δύο και ο άλλος να σπουδάζει. Γιατί να δουλεύουμε και οι δύο; Δεν ήθελε χαρτζιλίκι, οπότε είχε ξεκινήσει σαν βοηθός σεφ μαζί μου. Μετά με τον καιρό έφευγε ο σεφ και μετά αναλάμβανε μόνος του, ήταν καλύτερος και από τον σεφ».

    Στη συνέχεια, ο Διονύσης Πρώιος θυμήθηκε την τραγική ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο γιος του, ο οποίος τον αποχαιρέτησε σαν να ήξερε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε.

    Αναλυτικά, αφηγήθηκε: «Κλείνουμε μαγαζί Γλυφάδα για σεζόν. Ο γιος μου είναι μάγειρας, εγώ είμαι αυτός που είμαι. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”. Ήταν πολύ τρελό, γιατί δεν χαιρέταγε, ήταν πολύ low-profile. Τους χαιρέταγε όλους και έλεγε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου” . Όταν βγήκα εγώ έξω, με φίλησε 2-3 φορές και μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετούσε. Αλλά μας χαιρέταγε όλους γιατί εγώ έφευγα για την Αργεντνινή και καλά. Αλλά τελικά έφευγε αυτός για αλλού…».

    «Τα χειρότερα Χριστούγεννα είναι από τότε μέχρι την ώρα που θα φύγω. Δεν υπάρχουν, είναι χάλια», είπε στο τέλος ο Διονύσης Πρώιος.

    Η είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου

    Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου. «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ανάρτηση για τον θάνατό του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ