19.3 C
Athens
17.8 C
Thessaloniki
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
More

    ΟΠΚΕ στη Δυτική Αττική: «Στο ίδιο έργο θεατές»


    Τέσσερις Αστυνομικοί των ΟΠΚΕ τραυματίες χτες, ο ένας δε σοβαρά στο κεφάλι, όταν επιχείρησαν να σταματήσουν νυχτερινό γλέντι Ρομά στον Ασπρόπυργο που είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

    Με περίσσιο θράσος οι συμπολίτες μας αυτοί, που απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία, επιτέθηκαν με ξύλα, μάρμαρα, γροθιές και κλωτσιές εναντίον των συναδέλφων μου οι οποίοι, κατόπιν εκκλήσεων απελπισμένων κάτοικων της περιοχής, προσπάθησαν να επιβάλλουν τους νόμους που ισχύουν για όλους μας σχετικά με την διατάραξη κοινής ησυχίας.

    Αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση κι άλλων ΟΠΚΕ ενώ καταστράφηκε υπηρεσιακός και ιδιωτικός εξοπλισμός (πληρωμένος απο τα πενιχρά εισοδήματα και το φιλότιμο των υπηρετούντων στην Υπηρεσία μας).


    Άραγε ως πότε θα γίνονται ανεκτά αυτά τα περιστατικά; Έως πότε θα έχουμε τραυματίες και κατεστραμμένα οχήματα και εξοπλισμό; Έως πότε θα ασχολούμαστε με τους ίδιους και τους ίδιους, μιας και στο ίδιο σημείο πέρσι είχε λάβει μέρος πανομοιότυπη συμπλοκή που είχε πλήθος τραυματιών αστυνομικών; Πρέπει να θρηνήσουμε κάποιον νεκρό Αστυνομικό για να δούμε κάποιους να ενδιαφέρονται κατόπιν εορτής ως συνήθως;

    Ας τα βλέπουν οι αρμόδιοι που μας φιλοδωρούν με πενηντάλεπτα στις βραδινές μας Υπηρεσίες-αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε.


    Εννοείται ότι απο την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα στους τραυματίες τόσο με νομική βοήθεια για ότι χρειαστούν αλλά και υλική εφόσον απαιτηθεί.

    ΥΓ: Έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους διατάσσοντες σχετικά με σχέδιο δράσης που εκθέτει σε κίνδυνο ενέδρας τους περιπολούντες αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε περιοχές του Κέντρου Αθηνών. Και να για να προλάβω τους κακοπροαίρετους που θα πουν ότι αυτά είναι επιχειρησιακά θέματα και δεν μας αφορούν, όταν κινδυνεύουν Αστυνομικοί αυτομάτως μας αφορούν. Να γνωρίζουν ότι θα γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες απο το Σωματείο μας σε περίπτωση που ω μη γενοίτω, επαληθευτούμε.

    ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

    Ειδικός Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, υπηρετών στην ΟΠΚΕ Αττικής



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ