25.2 C
Athens
25 C
Thessaloniki
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Κερατσίνι: Σε σοκ η 10χρονη που παρενοχλήθηκε από αλλοδαπό περιπτερά – Τι καταγγέλει η μητέρα της


    Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα 10χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα ασέλγειας από ένα υπάλληλο περιπτέρου στο Κερατσίνι, ο οποίος δεν δίστασε να τη θωπεύσει με πρόφαση σωματικό έλεγχο.

    Οι αρρωστημένες πράξεις του 34χρονου δράστη από το Μπαγκλαντές καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας και ο ίδιος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για παράνομη βία και βιασμό.

    Προηγήθηκε η καταγγελία από τη μητέρα του κοριτσιού που ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι με τη σειρά τους πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο.


    Κερατσίνι: Σοκαρισμένη η ανήλικη

    Μιλώντας στο Mega και στο Live News η μητέρα του θύματος περίεγραψε αναλυτικά τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο περίπτερο:

    «Πήγε το παιδί να πάρει ένα τέτοιο… ισχυρίστηκε (ο περιπτεράς) ότι τον έκλεψε, έγινε ό,τι έγινε, γύρισε το παιδί κλαίγοντας, την άκουσα, μου τα είπε, πήγα, του μίλησα, του είπα ”άγγιξες ανήλικο; Μπορώ να σου κάνω μήνυση”. Μιλούσε ακατάληπτα. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε καν. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Έκανα αυτό που έπρεπε. Έτσι όπως έπρεπε να το κάνω».


    Σύμφωνα μάλιστα, με την μητέρα του παιδιού, η κόρη της πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο περίπτερο για να αγοράσει πράγματα και ο περιπτεράς την γνώριζε καλά.

    «Συνήθως όταν πηγαίνει στο περίπτερο (η 10χρονη) είμαι στην πόρτα και την περιμένω. Γιατί το περίπτερο απέχει πάρα πολύ λίγα μέτρα από το σπίτι μας. Ψιλοάργησε, βγήκα να περπατάω προς τον δρόμο και το είδα το παιδί να έρχεται κλαίγοντας. Και το παιδί στο συγκεκριμένο περίπτερο πηγαίνει -ειδικά το καλοκαίρι- σχεδόν κάθε μέρα. Δηλαδή και ο ίδιος (ο περιπτεράς) το γνώριζε το παιδί. Το ήξερε. Πάντα κρατάει τα λεφτάκια της, της δίνω 2€ και πάει και ψωνίζει κάτι», σημειώνει η ίδια.

    Μάλιστα τονίζει ότι το κοριτσάκι βρίσκεται σε σοκ και προτιμά να μην μιλά πια για τα όσα συνέβησαν και για αυτό το λόγο παρακολουθείται από ψυχολόγο για να την βοηθήσει να ξεπεράσει την τραυματική αυτή εμπειρία σ’ αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία που βρίσκεται.

    «Παρακολουθείται (η 10χρονη) από ψυχολόγο, μας είπαν να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας, μας είπαν να μην το συζητάμε γιατί το ίδιο το παιδί είπε «κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό το γεγονός», να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να αποσυμφορηστούμε λίγο».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ