Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή (30/8) σε αρκετές περιοχές της Αττικής, λόγω εργασιών κατασκευής και λειτουργίας του δικτύου.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν στα εξής σημεία:
- Στη Λαυρεωτική από τις 08:00 έως τις 16:00, σε περιοχές της Κερατέας, μεταξύ των οποίων οι οικισμοί Σκάλεζα, Μητραντώνη, Τοσάνι, Λάκιζα, Πλάκα και Μακεδονίας, καθώς και σε τμήματα της παλαιάς λεωφόρου Αθηνών–Λαυρίου, της λεωφόρου Κερατέας–Αναβύσσου και γύρω δρόμων.
- Στον Ταύρο από τις 10:00 έως τις 14:00, στην οδό 25ης Μαρτίου, από την Πατριάρχου Γρηγορίου έως τη Σαλαμίνος, καθώς και στη Σαλαμίνος, από την 25ης Μαρτίου έως την Επτανήσου.
- Στο Ίλιον από τις 10:30 έως τις 12:30, στις οδούς Φερρών, Κομνηνού και Νίκου Ξυλούρη.
- Στο Περιστέρι από τις 06:30 έως τις 17:30, στις οδούς Επιδαύρου, Δημητρακοπούλου, Βασιλέως Αλεξάνδρου, Ρούσβελτ, Κρέσνας, Ακροκορίνθου, Τζουμαγιάς, Μπαγιαντέρα, Πέλοπος και Χριστιανικής Ενώσεως.
- Σε Ίλιον και Πετρούπολη από τις 08:00 έως τις 11:00, στις οδούς Πετρουπόλεως και Μεσολογγίου.
Στον Δήμο Αθηναίων από τις 08:00 έως τις 12:00, στη ζυγή πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, από την Πανεπιστημίου έως την Ακαδημίας.

