27.3 C
Athens
26.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Λαύριο: 13 συλλήψεις για την συμπλοκή ανηλίκων έξω από ΕΠΑΛ – «Είχανε μαχαιριά!»


    Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν από μαχαίρι δύο από αυτούς, σημειώθηκε έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) του Λαυρίου το πρωί της Παρασκευής (27/9).

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί, έξω από το ΕΠΑΛ -δεν γίνονταν μαθήματα λόγω «Αθλητικής Μέρας»- μεταξύ δύο ομάδων ανήλικων και γρήγορα τα αίματα άναψαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Το επεισόδιο πήρε διαστάσεις ενώ ένας 16χρονος μαθητής φέρεται να τράβηξε μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφρά δύο συνομήλικούς του που συμμετείχαν στη συμπλοκή.


    Οι τραυματίες μετέβησαν μόνοι τους στο Κέντρο Υγείας του Λαυρίου. Τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

    Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει σε 13 συλλήψεις.


    «Είχανε μαχαιριά και οι δύο στην κοιλιά κάτω»

    «Τραυματίστηκαν δύο παιδιά, ήταν φίλοι μου από το Λαύριο τους ήξερα αρκετά χρόνια πηγαίναμε μαζί και ποδόσφαιρο. Λογικά είχανε κάποια έχθρα μεταξύ τους. Υπήρχε και πιο παλιά τέτοιο περιστατικό μεταξύ τους απλά με γυμνά χέρια τότε», δήλωσε μαθητής, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου.

    «Σε αυτό το σχολείο πάνε παιδιά και από Κερατέα και από Λαύριο. Είχανε μαχαιριά και οι δύο στην κοιλιά κάτω, ελπίζω να είναι καλά Έχω το φόβο μήπως γίνει καμία φασαρία και είμαι και εγώ μέσα», πρόσθεσε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ