29.8 C
Athens
27.1 C
Thessaloniki
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Εξελίξεις στην Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του! (βίντεο)


    Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου στην Κέρκυρα η 49χρονη σύζυγός του.

    Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τη Ρωσίδα σε αυτή την πράξη.

    Ο 68χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (28/9) μέσα στο σπίτι του στην Κέρκυρα.


    Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση με καταθέσεις, μαρτυρίες και στοιχεία που συλλέγουν για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε.

    Ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός, γυμνός μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά του.


    Από την πρώτη στιγμή προσήχθη η σύζυγός του, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές με ενδοοικογενειακή βία.

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα κοντά στο σπίτι της οικογένειας μια σακούλα με ρούχα γεμάτα αίμα και ένα μαχαίρι. Τα ρούχα ανήκουν στην 11χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία ήταν αυτή που κάλεσε την Αστυνομία.

    Κέρκυρα: Το χρονικό και η ενδοοικογενειακή βία

    Σημειώνεται πως η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν, περίπου στις 3.30 η κόρη του κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι ο πατέρας της επέστρεψε πριν λίγο στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος, και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

    Στον χώρο εκτός από την κόρη του, βρισκόταν και η σύζυγος του 68χρονου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

    Τα περαστικά ήταν τρία. Το πρωτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στην σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουαρίο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δυο.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ