25.1 C
Athens
22.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
More

    Εξελίξεις: Συνελήφθη 48χρονος για τους πυροβολισμούς με τραυματία έξω από ψητοπωλείο στον Κολωνό


    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας 48 ετών για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) στον Κολωνό.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο 48χρονος ταυτοποιήθηκε για το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από ψητοπωλείο και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 55χρονου και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο της αυτόφορης διαδικασίας.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για για παράβαση του Νόμου για τα Όπλα και του Νόμου για τις Φωτοβολίδες και Πυροτεχνήματα και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


    Κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε, αεροβόλο, πιστόλι κρότου και δυναμιτάκια
    Κατά τη σύλληψη του 48χρονου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

    • Ένα κινητό
    • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα
    • Αεροβόλο
    • Πιστόλι κρότου
    • Εννέα κροτίδες-δυναμιτάκια.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Το μεσημέρι της Κυριακής (29/9), ο κατηγορούμενος πλησίασε τον 55χρονο και τον πυροβόλησε έξω από ψητοπωλείο στον Κολωνό, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.


    Από την επακόλουθη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και από το σύνολο του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι ο 48χρονος είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία ταυτοποιήθηκε ως το μέσο διαφυγής του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ