24.8 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
More

    Ασυνείδητος Youtuber τρακάρει McLaren αξίας 300.000 δολαρίων – Οδηγούσε με το ένα χέρι και κοιτούσε το κινητό του! (βίντεο-σοκ)


    Ο YouTuber Jack Doherty τράκαρε τη McLaren των 300.000 δολαρίων, με τον συνοδηγό φίλο του να τραυματίζεται, και προκάλεσε οργή για τρεις λόγους.

    Ο YouTuber οδηγούσε με το ένα χέρι υπό βροχή και κοίταζε το κινητό του, όταν τράκαρε

    Ο 20χρονος έκανε live streaming στο Kick, οδηγούσε με το ένα χέρι και κοίταζε το τηλέφωνό του καθώς οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, πριν χάσει τον έλεγχο του supercar.


    Η McLaren 570S γλίστρησε στον βρεγμένο αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι, πριν πέσει πάνω στο μεταλλικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου. Το καπό του αυτοκινήτου ξηλώθηκε, και καταστράφηκε ολόκληρο το μπροστινό μισό του.

    Ο Jack κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμούς από το αυτοκίνητο, αλλά ο φίλος του, Michael David, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε. Αίμα έτρεχε στο πρόσωπό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Όχι, όμως, πριν ο οδηγός τον βάλει να βιντεοσκοπήσει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο!

    Ο Jack έχει έκτοτε αποκλειστεί από την πλατφόρμα streaming Kick για παραβίαση των όρων ασφαλείας.

    Κάτω από το βίντεο που πόσταρε στο Twitter έχει προστεθεί η επισήμανση ότι το αρχικό βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία από τον Youtuber για να κρύψει πληροφορίες, ενώ σημειώνεται ότι φαίνεται να κοιτούσε το κινητό του όταν τράκαρε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ